Sport

Supercupa României va fi primul şi ultimul meci al lui Dan Petrescu la Târgu Mureş

După hotărârea DNA de a închide conturile vicecampioanei României, lucrurile s-au întors la 180 de grade la Târgu Mureş.

30-31petrescu_VS-465x390

În urma unor investigaţii, DNA a hotărât blocarea conturilor celor de la ASA, iar astfel, vestea a venit ca o bombă atât pentru antrenorul Dan Petrescu, cât şi pentru elevii săi.

O parte din jucători şi-au reziliat contractele şi s-au îndreptat către alte formaţii din Liga 1.

La fel a procedat şi antrenorul adus în această vară, Dan Petrescu. Surse digisport.ro anunţa că acesta are o clauză în contract, conform căreia poate pleca la oricare altă echipă, atât timp cât aceasta îi oferă un pachet salarial mai atractiv ca cel de la Târgu Mureş.

Problemele financiare cu care se confruntă ardelenii l-au determinat pe technician sa accepte oferta venită din China. Acesta va merge la Jiangtsu Sainty, unde va avea un onorariu de două milioane de euro pe sezon.

Într-o conferinţă de presă, “bursucul” a confirmat zvonul că meciul din  Supercupa României de mâine seară, dintre Steaua şi ASA, va fi primul, dar şi ultimul ca tehnician pe banca vicecampioanei.

“Am rămas să cîștig Supercupa. Nu mai sînt șanse să rămîn. Aș fi vrut să stau mai mult. Condițiile erau foarte bune. Dacă rămîneam toți la ASA ne-am fi bătut la primele locuri, nu știu dacă neapărat la titlu. Oferta de la chinezi o aveam de mai multă vreme, dar cum au apărut problemele n-am mai avut ce face”, conform gsp.ro.

Foto: evz.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top