Sport

ASA Târgu Mureş a câştigat Supercupa României

ASA Târgu Mureş şi-a luat revanşa în fața Stelei, după ce a pierdut campionatul în ultima etapă, şi a învins campioana cu 1-0, pe stadionul „Farul” din Constanța.

asa-steaua-octav-ganea

Rădoi a debutat cu o înfrângere pe banca Stelei şi a pierdut, astfel, primul trofeu al sezonului. La fel şi anul trecut, roși-albastri au început cu un eşec noul campionat, după ce au pierdut aceeaşi cupă pusă în joc contra Astrei Giurgiu.

Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 63 de Mircea Axente din pasa fostului stelist Pawel Golanski.

Pentru vicecampioni, victoria de aseară a fost una istorică, ei adjudecându-şi primul trofeu din existenţa clubului.

Dan Petrescu, antrenorul târg-mureșenilor s-a aflat la primul, dar şi la ultimul meci oficial, el urmând să plece la Jiangtsu Sainty, în China.

“A fost greu, o lună grea, am cumpărat 12 jucători, după care au venit problemele peste noi. Am primit şi eu oferta din China, l-am folosit pe N’Doye titular, care s-a antrenat numai patru zile. E o victorie muncită, meritată. Steaua a fost mai bună în prima repriză. I-am certat la pauză şi şi-au revenit. Le-am spus: vreţi să plec de pe acuma?

E foarte greu să plec de la Tg. Mureş, dacă nu erau problemele financiare de la ASA, nu plecam în China. N-am niciun mesaj pentru Gigi Becali. Îi urez baftă lui Mirel Rădoi, pentru că e greu la Steaua. Sper să-mi fie bine în China, la fel ca în Rusia”, a spus Dan Petrescu, conform realitatea.net.

Și Mirel Rădoi a oferit o declarație, vizibil dezamăgit, la finalul partidei:

“Am întâlnit o echipa care a trecut printr-o perioadă dificilă. Eu şi stafful meu suntem vinovaţi pentru rezultat. Ne pare rău pentru suporterii care au venit astă-seară. Şi jucătorii lor au venit târziu. Am suferit, din păcate.

Să nu credea cineva că am pierdut meciul pentru că nu avem jucători. Ne cerem scuze celor care au venit la stadion şi au fost nemulţumiţi de joc şi rezultat. Cu atitudinea de azi şi lipsa de responsabilitate, e greu să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Trebuie să lucrăm la mentalitate.

Nu am jucat ceea ce ne-am fi dorit. Am avut o posesie a mingii lentă, previzibilă. Asta a facilitat victoria celor de la ASA”, informează aceeași sursă.

Sursă foto: mediafax.ro, financiarul.ro

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top