Cultural

Străzi deschise, circ, culoare, bucurie, la parada Circului, pe Calea Victoriei din București

Te-ai gândit vreodată combini o plimbare plăcută pe Calea Victoriei cu un minunat spectacol de circ?

Circul Metropolitan București a oferit, sâmbăta 21 august 2021, o paradă  cu aproape 60 de acrobați.

Sute de copii și nu numai, au participat în calitate de spectatori la parada care le-a adus bucurie, culoare și momente inedite, în weekend-ul tocmai încheiat.

Traseul a început de la Casa Filipescu-Cesianu și a continuat până la Bulevardul Elisabeta. Parada a culminat cu un mic spectacol în care fiecare acrobat a bucurat ochii bucureștenilor cu abilitățile sale. Au fost reprezentații de hula hoop, cu trucuri, măciuci, acrobatii, dans, baloane colorate și multe alte momente comice.

   

Printre acrobați, pata de culoare a paradei a fost dată de oamenii cu picioroange, tarantule gonflabile și papagalul care a însoțit amfitrionul paradei.

Micii actori de la Opera Comică pentru Copii au deschis apariția celor de la circ. La eveniment a fost prezentă alături de aceștia, doamna Felicia Filip, Directorul general al acestei instituții.

 

Spre bucuria tuturor, reprezentațiile circului pot fi revăzute în Parcul Izvor în fiecare sâmbătă și duminică .

Evenimentul a facut parte din programul Primăriei Municipiului București,  #străzideschise, care va aduce și alte momente de bucurie pe Calea Victoriei, pâ spre sfârșitul lunii septembrie.

sursă foto: arhivă personală

Străzi deschise, circ, culoare, bucurie, la parada Circului, pe Calea Victoriei din București

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top