Sport

Steaua la al doilea meci în campionat fără victorie

craiova-steaua-live-video-online-digisport-look-tv-1-martie-2015CSU Craiova a primit vizita Stelei în a doua etapă a returului. Partida s-a jucat pe stadionul “Extensiv”, acolo unde Craiova își dispută meciurile de acasă.

Ambele formații au ratat ocazii de gol, CSU Craiova prin Briceag care a trimis pe lângă poartă și prin Madson, care de asemenea a șutat peste poarta apărată de Valentin Cojocaru.

De cealaltă parte,Chipciu a trimis în brațele lui Bălgrădean, Adi Popa a șutat pe lângă poartă la fel ca Stanciu și Prepeliță. În mintul 40 a avut loc o fază controversată, în care Adi Popa a scăpat singur cu portarul, iar arbitrul Avram a arătat ofsaid. Reluările TV au arătat că Avram a greșit.

Repriza a doua începe cu aceleași ratări, singura fază importantă fiind în minutele de prelungire, când steliștii au cerut penalty la faultul în careu asupra lui Țucudean.

Partida s-a încheiat cu o remiză albă, 0-0. Steaua se menține în fruntea clasamentului la 5 puncte distanță de Petrolul Ploiești, în timp ce Craiova este pe 4.

Echipele de start:
CSU Craiova: Balgradean – Achim, Frasinescu, Acka, Vatajelu – Tarnacop, Madson, Brandan, Briceag – Bawab, Rocha

Steaua: Cojocaru – Rapa, Papp, Varela, Guilherme – Prepelita, Bourceanu – Popa, Stanciu, Chipciu – Rusescu

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top