Sport

Steaua a schimbat locul în clasament cu ASA

Steaua a câștigat aseară pe terenul propriu contra Botoșaniului și a trecut pe locul 1 în clasament. În celălalt meci important al zilei, târg mureșenii au pierdut în deplasarea de la Giurgiu cu 3-1 și le-au “dăruit”, astfel, steliștilor poziția întâi.

Liga-I-etapa-33.-Steaua-FC-Botosani

În partida de pe Arena Națională, echipa lui Gâlcă a început tare, Varela deschizând scorul în minutul 24. Minutul 43 a adus închiderea tabelei prin Nicolae Stanciu care a înscris pentru 2-0.

În repriza secundă, roși-albaștri au avut doi eliminați. Mai întâi Prepeliță după ce l-a lovit cu piciorul în față pe Danci, ca apoi Bourceanu să vadă în decurs de două minute două cartonașe galbene.

Disputa s-a încheiat cu victoria steliștilor, care sunt la trei puncte distanță de titlul cu numărul 26 din istorie.

În celălalt meci al zilei, Astra lui Șumudică s-a impus în fața echipei din Târgu Mureș cu 3-1. Golurile au fost marcate de Fatai și Alibec cu o dublă, iar din tabăra mureșeană, Bumba a fost singurul marcator.

astra_giurgiu_tirgu_mures_86148000

ASA a mai înscris o dată prin De Amorim, dar arbitri au anulat golul pe motiv de ofsaid. De aici și până la o bătaie generală nu a fost decât un pas. Coltescu a ridicat cartonașul roșu de cinci ori, de trei ori pentru Astra și de două ori pentru ASA. Nici Șumudică nu a scăpat de avertizarea arbitrului și a văzut finalul meciului din tribună.

Echipa condusă de Liviu Ciobotariu vrea să conteste rezultatul de aseară la Comisia de Disciplină, informează Dolce Sport.ro. Decizia a fost luată în urma acțiunii lui Morais de a rămâne pe teren în condițiile în care arbitrul îl trimisese la vestiar.

A mai rămas de jucat o etapă până vom afla cine se încoronează noua campioană a României. Steaua mai are un joc la Iași, iar ASA acasă cu Oțelul Galați.

“Sunt foarte bucuros. A fost un meci foarte greu, am avut două eliminări. Cred că jucătorii au fost și ei foarte tensionați.

Mă bucur mult că acum depinde doar de noi. O să mergem cu toată încrederea și cu toate forțele la Iași.
Am vorbit cu mulți reprezentanți, din multe țări, dar vom vedea ce se întâmplă după acste meciuri. Eu îmi doresc să rămân la Steaua, dar să vedem ce vrea și clubul, și domnul Becali.

Deocamdată nu sunt priorități pentru mine, priorități sunt cele două finale pe care le  mai avem.

Dacă Mirel va veni, îi doresc mult succes. O să-l sprijin cu declarațiile mele necondiționat. Vreau ca Steaua să câștige în continuare trofee“, a comentat Costel Gâlcă la Dolce Sport.

“Să-mi scrie o carte steliștii! Este un titlu mincinos câștigat de Steaua, dar eu mi-am făcut datoria. 
Îi dedic această victorie fostului mare portar Duckadam, care a zis că Șumudică e cel mai antipatic din fotbalul românesc. Ar trebui să refuze titlul. Să îi fie ruşine pentru ce a zis!” a spus Șumudică pentru Dolce Sport.

Foto: ziuaveche.ro, fanatik.ro, bzt.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top