Sport

Steaua a devenit campioana României

Bucurie mare în tabăra stelistă, Steaua a devenit noua campioană a României, după ce a câștigat în această seară titlul cu numărul 26.

campioana-steaua-brasov-3

Chiar dacă au reușit doar un rezultat de egalitate, înfrângerea ASA-ului cu 2-1 în fața Oțelului Galați, le-a adus cel de-al treilea titlu consecutiv de campioni.

Costel Gâlcă a obținut, astfel, cel de-al doilea trofeu din carieră. După realizarea eventului, roși-albaștrii se pregătesc să înfrunte “studenții” de la U.Cluj, duminică, în finala Cupei României.

Iată și declarație antrenorului stelist, care a fost intrerupt câteva secunde de jucători pentru a fi purtat pe brațe:

[quote_box_center]“Bucurie enormă, am suferit mult, ne-am creeat ocazii. Am avut o zi bună, dar rezultatul de la Târgu Mureș ne-a ajutat enorm. Este meritul jucătorilor, al meu, al tuturor”, a încheiat Gâlcă la Dolce Sport.[/quote_box_center]

Campionii României au fost premiați la Iași, unde le-a fost înmânată și cupa, urmând ca petrecerea adevărată să aibă loc pe teren propriu.

Foto: infocurteadeargeș.ro, digisport.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top