Sport

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Miami

Simona Halep (5 WTA) s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami, după o revenire spectaculoasă în fața rivalei sale, Samantha Stosur. Românca a fost condusă în setul al doilea cu 5-2 şi după ce a salvat o minge de meci a câștigat setul al doilea cu 7-5. Simona Halep va juca pentru un loc în semifinale cu britanica Johanna Konta(11 WTA).

După meci, Halep a mărturisit la conferința de presă cum a reușit să se mobilizeze și să câștige acest meci, negândindu-se nici o secundă la scor.

“A fost un meci dificil, aşa cum mă aşteptam. Dar revenirea a fost destul de bună şi sunt foarte bucuroasă. Ultima revenire de acest gen a fost prin 2014, în primul meu meci la Doha, împotriva lui Kanepi. Am salvat o minge de meci şi am revenit. Sunt bucuroasă acum, îmi arată că încă mai pot să joc tenis. Când eram jos, nu mă gândeam la nimic, nu mă gândeam la scor. Doar voiam să lupt. Nu am cedat şi am crezut în şansa mea. Poate am fost şi puţin norocoasă deoarece am revenit de la minge de meci, dar am luptat”, a declarat Simona Halep, citată de prosport.ro.

Autor: Carla Anghel

Sursă foto:  

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top