Sport

Florin Talpan, atac frontal la Răzvan Burleanu

Florin Talpan , comisarul juridic al Clubului Sportiv al Armatei, acuză Federația Română de Fotbal (FRF) că nu respectă hotărârea judecătorească și că FCSB nu are dreptul să evolueze în Liga 1. Acesta îi cere demisia președintelui FRF, deoarece a permis ca un club neafiliat să aibă aceleași drepturi ca un club afiliat la Federația Română de Fotbal.

În data de 3 aprilie 2017, la postul de televiziune Sport.ro, președintele FRF Răzvan Burleanu a declarat: “Decizia instanței este referitoare exclusiv la marcă, nu la palmares. SC FCSB SA este continuarea echipei Steaua. De asta avem FCSB în Liga 1.” 

Talpan, la rândul său, a declarat: “Vă informez, domnule Burleanu, că este interzisă modificarea numelui în timpul campionatului şi orice cerere de acest gen este respinsă ca tardiv formulată (art. 2, alin. 4 din regulamentul Federaţiei Române de Fotbal). Este inadmisibil să nu ştiţi acest lucru. Ca un exemplu, nu poţi divorţa de o persoană cu care nu eşti în mod legal căsătorit. Duminică, 2 aprilie 2017, FCSB nu avea dreptul să joace cu Dinamo, deoarece în Liga I sunt permise doar meciurile echipelor afiliate la FRF. În concluzie, prin faptele dumneavoastră, domnule Burleanu, aţi înşelat miile de suporteri, precum şi cluburile afiliate la Federaţia Română de Fotbal, aducându-le prejudicii. FCSB nu există în Liga I din punct de vedere legal.”

Florin Talpan este de părere că echipa FCSB trebuie să evolueze din Liga a V-a și că echipele cu care vor mai avea de jucat în play-off în acest sezon ar trebui să câștige la “masa verde” cu 3-0.

Sursă foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top