Sport

Simona Halep a abandonat în finala turneului Rogers Cup

Simona Halep a abandonat aseară, în setul decisiv, în finala turneului din Toronto. Românca a jucat în compania tinerei elveţience, Belinda Bencic, venită din calificări.

rogers-cup-2015-simona-halep-s-a-calificat-in-finala-turneului-de-la-toronto-dupa-ce-a-invins-o-in-doua-seturi-pe-sara-errani-video-278375-1

După ce a pierdut în primul set cu 7-6, Halep a revenit în al doilea, câştigându-l cu acelaşi scor. În setul decisiv însă, constănţeanca s-a accidentat şi nu a mai putut continua jocul. Meciul a fost interupt la scorul de 3-0 pentru Bencic.

Adversara Simonei a ajuns în ultima fază a competiţiei, după ce s-a impus în semifinale în faţa numărului unu mondial, Serena Williams. Este al doilea trofeu câştigat anul acesta, după cel din luna iunie, de la Eastbourne, Anglia.

Simona a rămas pe locul trei în lume în urma acestui turneu. Ea va pleca din Canada cu un cec în valoare de 227.640 dolari şi 585 puncte WTA, informează digisport.ro.

Iată și declarația sportivei, conform gsp.ro:

“În primul rând aș vrea să o felicit pe Belinda pentru această victorie, cel mai important titlu al ei și să-i doresc succes. Îmi pare rău că nu am continuat meciul, n-am mai putut sub nici o formă. Am încercat să lupt cât de mult am putut, dar mi-a fost imposibil.

Nu sunt dezamăgită că am pierdut, sunt dezamăgită că nu am putut juca până la sfârșit. Nu sunt obișnuită să renunț, dar astăzi a fost prea mult. Nu a fost vorba de vreo accidentare, a fost vorba de corpul meu. Cred că am decis cam târziu să abandonez. Nu știu de ce am continuat să joc, poate pentru fani. Ei m-au încurajat mereu, m-au împins de la spate să continui în această finală”, a încheiat Simona Halep.

Foto: ziuanews.ro, prosport.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top