Sport

Dinamo este noul lider al Ligii 1

Ultimul joc al etapei cu numărul VI le-a adus față în față pe cele două echipe care împart același stadion în acest debut de sezon, Dinamo și FC Voluntari.

Dinamo-fc-voluntari-300x200

Singurul gând al nou nou promovatei, FC Voluntari, era victoria, după cele patru egaluri și o înfrângere înregistrate în primele cinci etape. Dinamo, de asemenea, își dorea cu orice preț un rezultat pozitiv care o putea trimite în fruntea clasamentului, lucru ce s-a și întâmplat.

descărcare

Deși în prima repriză, Dinamo nu a arătat un fotbal ofensiv, a reușit să deschidă scorul prin cel mai bun om al său, Steliano Filip. Acesta a profitat de greșeala lui Achim și a marcat primul gol sezonul acesta.

După pauză, “câinii roșii” au mai înscris de două ori, o dată prin Matei care a profitat de pasa excelentă a lui Fai, urmat de Rotariu cu un șut din cinci metri.

Dinamo-Voluntari s-a încheiat 3-0, iar trupa din Ștefan Cel Mare se află pe prima poziție a Ligii 1, după trei ani și aproape patru luni. Pe locul secund se găsește Astra lui Șumudică la distanță de un punct.

După partida de aseară, Bogdan Vintilă, antrenorul Voluntariului a fost demis. În locul său, banca tehnică va fi condusă de Flavius Stoican, dat afară de Dinamo în luna mai, a anunțat dolcesport.ro.

„Mă bucur că am marcat, dar mai important este că am câştigat şi suntem pe primul loc, acolo unde ne dorim toţi. Voluntari e o echipă bună, chiar dacă e nou-promovată. Ştiam că vom întâlni o echipă incomodă. Noi ne dorim o cupă, ne dorim să terminăm cât mai sus în campionat. Îmi doresc să fiu chemat la naţională și sper ca în urma evoluţiilor mele domnul Iordănescu să decidă acest lucru”, a spus Steliano Filip, conform site-ului oficial al dinamoviștilor.

„Important este ca la sfârşitul campionatului, în mai, să fim pe primul loc. De vreo trei ani şi ceva nu am mai fost pe primul loc. Mă bucur, dar le-am zis jucătorilor că fără muncă nu se poate. Mai avem de lucru la spiritul de dinamovist. Primul loc la această oră e bun pentru moralul jucătorilor, pentru suporteri. E neaşteptat pentru că la începutul campionatului toţi vorbeau negativ de jucătorii mei”, a comentat la finalul partidei, Mircea Rednic.

Foto: digisport.ro, fanatik.ro, sptfm.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top