Featured

România nu s-a calificat în semifinalele Campionatului European

După ce a pierdut meciul cu Danemarca (17-21), echipa națională feminină de handbal a României a ratat  calificarea în semifinalele Campionatului European din Suedia.

Deși a avut cel mai mic procentaj de reușită, golgheterul echipei României a fost Cristina Neagu, fiind urmată de Eliza Buceschi (4 goluri). Cea mai bună marcatoare a meciului a fost daneza Anne Mette Hansen, cu 9 goluri din 15 încercări.

Prima repriză a fost echilibrată, fiecare echipă succedându-se la conducere. În a doua repriză, danezele au controlat jocul, acestea având un avans de şase goluri. Chiar dacă România a trimis mai multe șuturi, echipa a avut un procentaj de reușită mai mic (44-58%).

În urma rezultatului, Danemarca s-a calificat în semifinalele de pe locul doi și va juca împotriva Olandei. România s-a clasat pe locul trei în grupă și va juca pentru pozițiile 5-6 la Campionatul European, cu Germania sau Franța.

Autor: Mădălina Bălăceanu

Foto: 

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top