Diverse

RNB Party în fiecare vineri

Dan Apetria, organizatorul evenimentului RNB Party, invită toți iubitorii de muzică RNB, HIP-HOP, DANCEHALL, TRAP și AFROBEATS în fiecare vineri seară în Barocco.

12810110_1142808619097039_2101452033_o

Barocco party

Barocco party

 Intrarea este liberă dacă treceți înainte la Urban shop(locație Centru Vechi) și luați un flyer de la Dj. Ei  vă  vor  introduce  în pre-party-ul pe care își propun să vi-l ofere între orele 18:00-21:00.

Cu flyer-ul beneficiați de intrare liberă și un long drink până în ora 00:00.

Barocco party

Barocco party

Organizatorul pregătește, în fiecare săptămână, noi invitați și surprize pentru doritorii de distracție.
Weekend-ul acesta, atmosfera a fost întreținută de Alexander, Toby Ayo Ibitoye, CJAY, DJ BLUEPRINT.
Alexander a cântat melodii în premieră.  Acesta a avut o melodie în colaborare cu unul dintre bunii săi prieteni, David. Melodia se numește “Nu le mai ia” .

David

David

Alexander

Alexander

 Toby Ayo Ibitoye a cântat cover-uri ale melodiilor cunoscute. Melodia pe care acesta a cântat-o în finala Vocea României nu putea lipsi. De altfel, a cântat și o melodie în limba română: “Mă ucide ea”.

 Toby Ayo Ibitoye

Toby Ayo Ibitoye

Dj BluePrint, vă așteaptă la pre-party în Urban și vă dă întâlnire după, la Barocco.

“Evenimentele RNB Party au loc în fiecare vineri seară de mai bine de o lună și vor continua.”- a declarat Dan Apetria. “Vinerea viiroare, 11,03.2016,  invitații vor fi: Dj Faibox, Dj Oldskull, Dj phenom și  Dj policy din Londra.”

RNB Party începe de marți la Barbero, continuă vineri în Barocco, iar duminică în Saint Petersburg. În vară vă dă întâlnire în Ibitza.

Dj BluePrint

Dj BluePrint

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top