Sport

Rezumatul meciurilor din sferturile Europa League

După două seri pline cu meciuri care mai de care mai impresionante în Champions League, a venit rândul celor din Europa League să-și arate forța.

Poate cea mai așteptată partidă de joi seara a fost cea dintre Dortmund și Liverpool.

Dincolo de jocul din teren a fost și un război al fanilor. Ambele formații sunt cunoscute ca având cei mai pătimași suporteri din lume.

liverpool

Foto: thisisanfield.com

O alt aspect important al meciului a fost reîntoarcerea lui Klopp în Germania, de data asta însă ca adversar.

Duelul serii s-a încheiat la egalitate, 1-1. Englezii au deschis scorul în minutul 36 prin Origi, iar nemții au egalat la trei minute de la reluarea jocului prin Hummels.

Șahtiorul lui Mircea Lucescu a făcut un pas important spre calificarea în semifinale după ce a câștigat în deplasarea de pe terenul celor de la Braga cu scorul de 2-1.

sahtior

goal.com

Rakitsky în minutul 45 și Ferreyra în minutul 75 au fost oamenii cu golurile, în timp ce pentru Braga a marcat Eduardo cu un minut înainte de final.

Villareal a fost singura echipă care a câștigat joi seara pe teren propriu în partida contra cehilor de la Sparta Praga.

villareal

Foto: uefa.com

Bakambu a deschis repede scorul, în minutul 3 gazdele conduceau deja cu 1-0. În minutele de prelungire ale primei reprize Brabec a adus egalarea. Villareal a mai puctat o dată prin același Bakambu care a încheiat partida la 2-1.

Duelul iberic dintre Bilbao – Sevilla s-a încheiat cu victoria oaspeților care au făcut un pas uriaș pentru returul de pe Ramón Sánchez Pizjuán.

sevilla

Foto: toptipseri.ro

Aduriz a deschis scorul în minutul 48, dar  Kolodziejczak ’56 și Iborra ’84 au întors rezultatul pentru Sevilla.

Cele patru echipe care vor merge în semifinalele Europa League le vom afla peste o săptămâna.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top