Muzică

Release Radar: Romanian House Mafia feat. Bastien & Inna – Paris to London

Romanian House Mafia, cel mai nou proiect marca ,,Global Records” lansează cea de-a treia piesă din repertoriu, și anume: ,,Paris to London” feat Bastien și Inna.

Dacă până acum nu ai găsit o piesă caracteristică pentru vara anului 2021, ei bine de asta s-a ocupat sublabel-ul dance al celor de la ,,Global Records”.

Piesa e mega fresh, are un sound dinamic, iar combinația dintre vocea Innei și timbrul specific al lui Bestien, vor propulsa ,,Paris to London” în toate topurile muzicale de la noi din țară.

De producția piesei s-a ocupat Alex Parker, în timp ce de versuri s-au ocupat: Marius Dia, Adelina Stîngă și Bastien.

După lansarea piesei, Inna a declarat: ,,Mi-a plăcut mult vibe-ul piesei ”Paris to London”, și de îndată ce am auzit-o, mi-am dorit să înregistrez și să o lansez alături de Bastien. It s cool for the summer”.

Piesa de debut a celor de la Romanian House Mafia a fost ,,Spend The Night” feat. Grann Error și Bastien, iar cea de-a doua este cu Jade Shadi și se numește ,,Wasted On You”.

,,Paris to London” este disponibilă pe toate platformele de streaming online, însă pe Youtube nu a reușit să devină extrem de populară, având astfel doar 2,3k vizualizări.

Dacă nu ai apucat să asculți noul single al celor de la Romanian House Mafia, îi poți da un play de aici:

Release Radar: Romanian House Mafia feat. Bastien & Inna – Paris to London

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top