Muzică

Release Radar: Sayra feat. Uddi-Joc Murdar

Sayra și Uddi și-au unit forțele și au lansat piesa ,,Joc Murdar”.

,,Joc Murdar” e o piesă senzuală, în care cei doi interpreți joacă rolul unor îndrăgostiți care încearcă să găsească un echilibru în relația lor, acela fiind iubirea.

Piesa e mega fresh, iar îmbinarea dintre pop și influențele raggae ale lui Uddi îi oferă toate șansele să ajungă în toate playlist-urile de radiouri comerciale de la noi din țară.

,,Piesa Joc Murdar este despre doi îndrăgostiți care încearcă să găsească un echilibru în relație. Ea vrea pace, el război, iar singura soluție pentru a se ajunge la o înțelegere este iubirea. Single-ul a fost inspirat din viața reală și îmi doresc extrem de mult să ajungă la inimile oamenilor”, a declarat Sayra pentru Hyperflash.ro

Artista în vârstă de 22 de ani a vorbit și despre colaborarea cu Dragoș Udilă: ,, Eu și Dragoș ne-am întâlnit în studiourile DeMoga și ne-am înțeles de minune încă din prima clipă. Am cântat de câteva ori împreună, după care am decis să scriem o piesă. Așa a luat naștere piesa ,,Joc Murdar”.

Cine este Sayra?

Sayra, pe numele ei real Sara Canino, este o interpretă în vârstă de 22 de ani care s-a născut în Italia. A terminat liceul în București după care a mers în Spania să studieze desing vestimentar la ,,Marbella Design Academy”.  Sara e genul de om căruia îi place să călătorească și să își petreacă timpul liber alături de familie și prieteni.  În momentele în care nu face muzică și nu călătorește, artista face voluntariat la asociația ,,Steaua Speranței”.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre Sayra, îi poți da un follow pe instagram:

https://www.instagram.com/sayraofficial/

,,Joc Murdar” e disponibilă pe toate platformele de streaming online, iar pe Youtube se apropie de pragul de 50k de vizualizări.

Dacă nu ai apucat să asculți piesa, îi poți da un play de aici:

Release Radar: Sayra feat. Uddi-Joc Murdar

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top