Sport

Rednic și-a învins fosta echipă

Dinamo a învins echipa Petrolului vineri seară, pe stadionul “Ilie Oană” cu scorul de 3-0 în penultima etapă a sezonului 2014-2015.

images

Întâlnirea dintre Petrolul și Dinamo i-a adus lui Mircea Rednic al doilea succes din trei meciuri pe banca “câinilor”.

Primul șut a venit abia în minutul 14 prin Alexe care a trimis periculos peste poartă. În minutul 22, replica Petrolului a venit prin Nepomuceno care, deși a creeat o fază frumoasă pe contraatac, nu a reușit să finalizeze.

Scorul a fost deschis în minutul 27, când Gavrilă a înscris la colțul lung, răsplătindu-și antrenorul pentru șansa de a fi titular.

Două minute mai târziu, Elhamed a marcat de la 10 metri din pasa lui Bunoza, iar scorul a devenit 2-0. Repriza s-a încheiat cu ocazia primului marcator, care a reluat din șase metri puțin pe lângă poartă.

Partea secundă a adus închiderea scorului la 3-0. Gicu Grozav a scăpat singur cu Pecanha, nelăsându-i nicio șansă portarului petrolist.

Partida s-a încheiat 3-0 pentru “caini”, care rămân fără niciun obiectiv sezonul acesta. “Lupii” în schimb, au început etapa pe locul 3, dar este posibil să o încheie pe 6, fapt ce duce la o pierdere mare din drepturile TV.

Din respect pentru fani, Mircea Rednic le-a promis că nu va sta pe bancă la meciul direct, așa că acesta a urmărit meciul din tribune.

Iată și declarațiile marcatorilor de aseară:

“Dacă am bătut cu 3-0 nu înseamnă că a fost un meci ușor. Am muncit mult pentru a ajunge la această performanță. Suntem bucuroși că suporterii se vor întoarce fericiți acasă. Trebuie să încheiem sezonul cu un rezultat bun.

Iubesc Dinamo, iubesc fanii săi, dar nu depinde de mine dacă voi continua aici, depinde de clubul de care aparțin. Cert e că mie îmi place la Dinamo”, a spus Elhamed pentru Dolce Sport.

“Sunt curios și eu ce au de gând cu mine cei de la Terek, unde mai am doi ani de contract. Păcat că mă aflu într-o formă bună, acum, la finalul sezonului. M-am simțit extraordinar la Petrolul, m-am bucurat că lumea a venit la stadion. Domnul Rednic ne-a spus că în semn de respect față de suporterii ploieșteni nu a stat pe bancă la meciul de azi”, a comentat Grozav, informează aceeasi sursă.

“Ne-am dăruit din primul până în ultimul minut. Suntem mulțumiți. Poate ar fi meritat și ei să marcheze, dar victoria e meritată. E clar că fiecare antrenor vine cu noi metode. Pot să spun că s-au schimbat multe, dar asta nu înseamnă că înainte era ceva greșit”, a încheiat Gavrilă pentru Dolce Sport.

Foto: sptfm.ro, ziuaveche.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top