Sănătate

Primul centru mobil de vaccinare din București

Persoanele care doresc  să se vaccineze o pot face astăzi, luni, 31 mai și mâine, la primul centru mobil de vaccinare care va fi disponibil în Sectorul 5, în zona Pieței Ferentari iar miercuri, joi și vineri pe platoul Academiei Militare.

Serul de administrare va fi cel de la Pfizer.

Programul centrului va fi de la ora  08:00 la ora 22:00, de luni până vineri, iar duminica de la ora 08:00 la 18:00.

Toți doritori de imunizare o pot face fără programare, doar cu cartea de identitate și chestionarul de triaj care poate fi completat anterior vaccinării.

“Începând de mâine, 31 mai 2021, în Sectorul 5 va fi disponibil primul Centru Mobil de Vaccinare din București. Acest lucru a fost realizat de Centrul Medical Dr. Furtună Dan, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5. Centrul Mobil de Vaccinare se va afla luni și marți în zona Pieței Ferentari, iar miercuri, joi și vineri pe platoul Academiei Militare. Pentru a veni în sprijinul persoanelor care își doresc să se vaccineze, centrul se va deplasa în majoritatea cartierelor din Sectorul 5, inclusiv în zona Rahova sau Aleea Livezilor. Caravana își propune să acopere tot Sectorul 5, astfel încât persoanele vârstnice sau cele care nu se pot deplasa la un centru de vaccinare, să se poată imuniza aproape de casă”, se afirmă într-un comunicat transmis de către Primăria Sectorului 5.

Potrivit Agerpres, în comunicatul dat de Primăria Sectorului 5 se precizează că persoanele imunizate vor fi introduse în Registrul Electronic Național de Vaccinare.

În centrul mobil se vor putea imuniza peste 400 de persoane pe zi.

sursă foto: Digi24

Primul centru mobil de vaccinare din București

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top