Politic

Președintele Iohannis stârnește reacții

Mesajul președintelui Klaus Iohannis postat pe pagina sa de Facebook stârnește reacții.

”Trist, dar adevărat! Cuvântul care caracterizează cel mai bine România de azi este „criză”. Suntem în plină pandemie, valul 4 ne-a lovit rău, suntem într-o criză a prețului la energie, o criză care este și europeană și globală și, în acest context, în Parlament a fost votată o moțiune de cenzură care mai adaugă o criză, cea a guvernării. Situația a fost generată de politicieni cinici, unii purtând masca reformismului, alții clamând grija pentru români. USR a fost parte din coaliție, a plecat din guvern și a votat moțiunea împreună cu PSD și AUR. Astea sunt faptele, restul este discurs politic sau demagogie. Trebuie să găsim o soluție pentru că România trebuie guvernată și este momentul pentru decizii mature din partea politicienilor. Pentru a da timp partidelor să se întrunească în forurile interne și să vină cu o abordare matură, voi convoca consultări săptămâna viitoare.”

Postarea președintelui a re peste 32.000 de aprecieri (sau nu), 1360 de distribuiri și peste 29.000 de comentarii. Unele dintre cometarii sunt ale unor persoane publice, care nu s-au ferit să-și spună părerea spre deliciul urmăritorilor de conținut.

Magicianul Rober Tudor spune: ”Nici măcar eu nu vă pot ajuta dom’ președinte”.

Blogu lu Otravă :”Cuvântul de azi e criză? Păi ieri ce cuvânt a fost? Acum două zile ce cuvânt? Din 2014 până acum care este cuvântul? Să îi chemi la consultări. Dar de luni. Că vine weekendul. Am mare încredere în tine. Să îi cerți. Da? Bătaie la palmă și pe coji de nucă dacă e unul mai nebun. Abia aștept să se întrunească forurile interne. Am pus și la pariuri. Baftă multă. Ești tare. Ca fularul vara.”

USR Tineret: ”Distracție plăcută la golf, domnule Președinte mediator!”

Iulian Lorincz:”Postarea dumneavoastră, domnule Președinte, creează și mai multă confuzie. Rezolvați cumva criza politică cu această postare? Vă asumați rolul de mediator care vi se cuvine? Face bine românilor această situație de criză permanentă din care faceți parte? Aveți deja prea multe ieșiri neinspirate. Este trist că nu vreți să înțelegeți cât de gravă este situația în România. Aruncați cu gaz pe foc în condițiile în care dumneavoastră ați făcut parte din mascarada începută de către Premierul demis cu cele mai multe voturi din epoca post-decembristă.

Florina Presadă (USR): ”Domnule Președinte, chiar nu simțiți niciun fel de responsabilitate, nici pentru statul eșuat, nici pentru valul 4 al pandemiei și nici pentru actuala criză guvernamentală? E timp, poate, pentru privit în oglindă și un moment de sinceritate, până săptămâna viitoare. Dar pentru restul, ar putea fi prea târziu. Românii au înțeles că au fost deja abandonați de Președinte.”
Acestea sunt doar câteva dintre aceste mesaje lăsate președintelui Klaus.
Președintele Iohannis stârnește reacții

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top