Seriale

Povestea slujitoarei revine în 2018 cu cel de-al doilea sezon


Vești bune pentru fanii The Handmaid’s Tale (Povestea slujitoarei), serialul de succes produs de cei de la Hulu și preluat de HBO România, revine oficial cu un al doilea sezon cel mai probabil în aprilie 2018. Și asta nu e singura veste bună,pentru că, din câte se pare, sezonul doi va avea 13 episoade.

Potrivit starului Elisabeth Moss ( Offred) într-un interviu pentru The Pool, ea a dezvăluit că ,, sezonul doi va fi rău, foarte întunecat – se va înrăutăți.”

De asemenea, în sezonul doi va reveni și actrița Alexis Bledel care a interpretat-o în serial pe Ofglen/Emily, prietena lui Offred, care a fost – spoiler alert – capturată și mutilată datorită relației pe care a avut-o în trecut cu o femeie, dar și pentru că făcea parte dintr-o mișcare de rezistență.

“Este minunat să joci personaje cu adevărat diferite. Am încercat întotdeauna să joc personaje care sunt diferite unul de celălalt pe cât de mult am putut” a declarat actrița din Fetele Gilmore pentru The Hollywood Reporter.

Clea DuVall se va alătura pentru cel de-al doilea sezon, unde o va interpreta pe Sylvia, soția lui Emily ( Alexis Blendel) cu care are un fiu. Iar din cauză că regimul din Gilead preia controlul asupra SUA, familia încearcă să fugă în Canada, doar pentru a înfrunta mai multe obstacole și restricții. Și Samira Wiley ( Moira), Madeline Brewer (Janine), OT Fagbenle (Luke) și Max Minghella ( Nick ) se vor întoarce pentru cel de-al doilea sezon.

Se așteaptă să revină și mătușa Lydia, mai ales că femeia asta nu ar putea să moară vreodată, dar și Hannah, fiica lui Luke și a lui June s-ar putea să apară ceva mai mult în cel de-al doilea sezon.

,,Sezonul doi este despre ce se întâmplă după ce devii puțin rebel”, a spus Bruce Miller pentru ENTERTAINMENT WEEKLY

Margaret Atwood a recunoscut că deși nu s-a gândit niciodată la un viitor pentru Offred, asta nu înseamnă că renunță, ea afirmând că se va implica mult mai mult în cel de-al doilea sezon.

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top