Artiști

P!nk: All I Know So Far – Premiera documentarului despre viața artistei, pe 21 mai

Artista americană Pink îşi prezintă viaţa alături de colegi şi de familie în turneu, în documentarul “P!nk: All I Know So Far” ce va fi lasat pe Amazon Prime Video în 21 mai.

Cântăreaţa în vârstă de 41 de ani oferă imagini inedite din spatele scenei, din cadrul recentului turneului mondial “Beautiful Trauma”.

Michael Gracey a regizat („The Greatest Showman”) şi documentat turneul ei “Beautiful Trauma” din 2019 care a devenit al doilea turneu cu cele mai mari încasări din istorie al unei artiste solo, potrivit news.ro

Sursa video: youtube/amazo prime video

Filmul o prezintă pe artistă în două posturi diferite aceea de star rock și de mama a doi copii.

“Vreau să mă merite familia mea”, spune Pink în trailerul filmului care surprinde imagini şi momente personale cu copiii, fiica Willow, 9 ani, şi Jameson, 4 ani, şi soţul Carey Hart. “Este un concert, un turneu, dar este şi povestea vieţii noastre”.

Pink va fi recompensată cu Icon Award la gala premiilor Billboard care va avea loc pe 23 mai şi la care ea va susţine şi un recital.

În ultimele două decenii, Pink s-a aflat de 33 de ori în Billboard Hot 100. Cincisprezece piese au fost în top 10 şi patru, pe prima poziţie („Lady Marmalade” în 2001, „So What” în 2008, „Raise Your Glass” în 2010 şi „Just Give Me a Reason” în 2013). Dintre albumele ei, opt au ajuns între primele zece clasate în Billboard 200, iar ultimele trei albume s-au clasat direct pe prima poziţie. În 2013, Billboard i-a acordat lui Pink titlul Femeia Anului.

Sursa foto: instagram.com/p!nk

P!nk: All I Know So Far – Premiera documentarului despre viața artistei, pe 21 mai

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top