Entertainment

Forza Zu-București 2016

Pe data de 21 mai 2016, de această dată, gazda celui mai mare concert live din România a fost București. Forza Zu a unit pe aceeași scenă cei mai talentați artiști români .În Piața Constituției au fost prezenți aproximativ 100.000 de oameni.

Artiștii care au concertat anul acesta pe scena concertului Forza Zu au fost: B.U.G. Mafia, Carla’s Dreams, Delia, Deepcentral, Inna, 3 Sud Est, Lidia Buble, Smiley, DOC, Antonia, Alex Velea, Alina Eremia, Andra, Grasu XXL, Guess Who, Holograf, Cristi Minculescu, Adrian Daminescu, Voltaj, Horia Brenciu & HB Orchestra, Mihail, Florin Chilian, Nicole Cherry, Amira, Adrian Sînă, Sandra N, Naguale, Randi, JO, RACLA, Anda Adam, Nicoleta Nucă, Adda, Cabron, Ruby, Dorian, What’s Up, Shift, Connect-R, Lora, Peter Pop, Raluka, Ami, Uddi, Havana, Fly Project, Vescan, Florin Ristei, Speak.

Începând cu ora 14:00 publicul a avut parte de un spectacol inedit de motocross, evenimentul marcând debutul turneului Rockstar Flying Energy TourLibor Podmol (Cehia, 31 de ani), Alex Rune Porsing (Danemarca, 22 de ani), David Rinaldo (Polonia, 26 de ani), Marcin Lukaszczyk (Polonia, 26 de ani) și William van den Putte (Belgia, 32 ani). Aceștia sunt liderii FMX de calibru mondial și au pregătit trickuri senzationale pe muzică rock.

adventure.ro

adventure.ro

Începând cu ora 16:30 s-a dat startul concertului mult așteptat de către public, Buzdugan și Morar, gazdele evenimentului, întreținând atmosfera.

Zutv.ro

Zutv.ro

Cei care au deschis seria de concerte au fost Antonia și Alex Velea, o prezență inedită, ce nu au ezitat să surprindă publicul cu un show în familie.

Ruby a incins atmosfera pe ritmul pieselor din topurile radiourilor. Artista nu a mai vrut să coboare de pe scenă, exprimându-și nemulțumirea cu privire la numărul pieselor ce erau alocate show-ului său. Aceasta a fost însoţită de partenerul său de scenă, Dorian Popa.

Delia ne-a surprins de această dată cu o ținută destul de simplă, iar fanii ce nu au avut ocazia până acum să o vadă, de această dată au fredonat alături de ea, versurile pieselor ce au făcut senzație în ultimul an.

Inna a pus în scenă un adevărat show de calibru internațional, atrăgând privirile tuturor din public. Copleșită de emoții, aceasta a bufnit în plâns la coborârea de pe scenă.

Inna-ForzaZu

Inna-ForzaZu

Smiley a revenit “Acasă”și a transmis emoție fiecărui om din Piața Constituției. Cu acel costum reflectorizant a ținut să atragă atenția față de oamenii simplii, care fără de ei, asemenea concerte nu pot avea loc.

S-a cerut BIS pentru hit-ul “Eroina”, Carla’s Dreams fiind pentru prima dată pe scena de la Forza Zu. Acesta a fost unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii.

Carla's Dreams-Forza Zu

Carla’s Dreams-Forza Zu

Andra, cea mai încântătoare voce feminină din România, a urcat pe scena din Piaţa Constituţiei. A fost un show jos pălăria, cu dedicaţie în final pentru femeile prezente la concert.

Din Piaţa Constituţiei până pe bulevardul Unirii a răsunat piesa momentului, publicul cântând “Las-o” alături de Vescan şi Florin Ristei.

 Adda a anunţat în exclusivitate pe scena de la Forza Zu că este însărcinată în patru luni. Unde este Adda sunt şi “Lupii”.

Un artist de nota 10! Ce poate fi mai împlinitor pentru un artist, decât ca publicul să fredoneze versurile pieselor în locul său. Ei bine, Florin Chilian a trăit acest sentiment pe scena de la Forza Zu.

Alături de trupa Voltaj te poţi simţii “ca la 20 de ani”, aceştia au încântat publicul cu energia show-ului lor.

Ca în fiecare an, titanii de la B.U.G Mafia au închis spectaculosul concert. Întreg Bucureştiul a strigat “Mafia”!

BUG Mafia-Forza Zu

BUG Mafia-Forza Zu

Acest fenomen muzical ne încântă încă din 2013, primul oraş gazdă fiind Iaşi, în 2014 Cluj-Napoca, în 2015 Sibiul şi-a vazut artiştii mult ravniţi, iar anul acesta capitala a fost locul unde elicopterul Forza Zu a aterizat.

Totul rămâne necunoscut până anul viitor, când un alt oraş norocos îşi va găzduii artiştii. Care crezi că va fi acesta?

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top