BREAKING-NEWS

Ovidiu Anton reprezintă Romănia în Suedia, la Eurovision

Ovidiu Anton este cel care va reprezenta România la StockholmSuedia. În cadrul concursului acesta va interpreta piesa ,,Moment of silence”.

esc_revamp_main

Sursă eurovision.tv

Publicul i-a dăruit artistului nu mai puțin de 6585 de voturi, oferindu-i șansa de a se ,,lupta” în note muzicale cu reprezentații celorlalte țări înscrise în concursul european Eurovision.

Ovidiu-Anton-Eurovision-2015_2546

Sursă star-gossip.com

În semifinala Eurovision 2016, Ovidiu a fost trimis în finală cu ajutorul juriului, în urma notelor mari oferite de către aceștia, obținând 54 de puncte.

Concursul muzical european se va desfășura la Stockholm, Suedia, pe datele de 10,12 și 14 mai. În competiție s-au înscris 43 de țări, cu trei mai multe decât în 2015. România va participa în a doua semifinală a concursului, cea din 12 mai, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveția, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel și Serbia.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top