Entertainment

Nou sezon Asia Express-Drumul Împăraților!

 ASIA EXPRESS continuă!

Dacă anul trecut din cauza pandemiei filmările show-lui au luat o pauză,  anul acesta lucrurile s-au mai normalizat și Antena 1 anunță începerea  sezonului 4. Noul sezon aduce pe lângă multe aventuri, concurenți noi, drum nou și prezentatoare nouă.

Fiind însărcinată și apoi în concediu de maternitate, cea care a prezentat ultimele 3 sezoane, Gina Pistol, a renunțat pentru o perioadă la viața obositoare din televiziune și i-a cedat locul Irinei Fodor.

Se pare ca soția lui Răzvan Fodor, câștigător al sezonului 3 împreună cu Chef Sorin Bontea, a făcut o treabă bună prezentând ”Chefi la Cuțite”, motiv pentru care a fost aleasă și pentru acest nou proiect.  Vestea a luat-o prin surprindere și recunoaște că i-a trebuit timp pentru a asimila propunerea producătorilor.

„Nu mă gândeam că după “Chefi la Cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia. Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foștii concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.”

Cum mai este foarte puțin timp până la plecare, Irina s-a organizat foarte bine și acasă aducând bunicile pentru a-l ajuta pe Răzvan cu copilul și treburile gospodărești. „În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile-atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile “gospodăriei” în cele două luni cât voi fi plecată”, a declarat Irina.

Actorul Marius Damian și Oase vor fi cei care o vor acompania pe Irina în această nouă aventură, împreună cu cele 9 perechi de concurenți. Ca și în sezonul trecut, Oase ne va povesti în detaliu despre misiunile și jocurile din competiție iar Marius Damian va fi în continuare povestitorul, cel care aduce momente de cultură despre istoria locurilor. „Pe bilet scrie Povestitor și asta mă face să aștept prima impresie… de poveste. În valiza încăpătoare, am loc de tot felul de amintiri pe Drumul Împăraților! Se-ntrevăd niște covoare fermecate ce te pot duce departe în vremuri de demult! Nu pot spune mai mult acum. Ținem legătura… pe drum!”, a declarat Marius Damian.

sursa foto: Antena 1

 

Nou sezon Asia Express-Drumul Împăraților!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top