Entertainment

Finala Chefi la Cuțite, o regie?

Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu este finalista show-ului de televiziune Chefi la Cuțite, sezonul 9, cu toate că prezența ei la ultima probă a emisiunii culinare a stârnit adevărate controverse între participanți, dar și în rândul fanilor. Aceasta a câștigat marele premiu în valoare de 30,000 de euro.

Pe rețelele de socializare curg mesaje de dezamăgire, de hate și se pune întrebarea dacă nu cumva toată aceasta finală a fost o adevărată regie. Paginile chefilor sunt bombardate de sute de mesaje.

” Pupa-i-aș tălpile regizorului că bine a regizat sezonul ăsta”, ”Rușine! După 9 sezoane…nu pot să cred!!! Rușine!!!”,” Finala miroase a făcătură” sunt unele din mesajele ce au curs pe pagina oficială Facebook  a emisiunii.

Mulți dintre telespectatorii postului Antena 1, fanii emisiunii, spun că rezultatul finalei era deja cunoscut de mai bine de 2 săptămâni. ”Deci zvonurile erau adevărate…”, spune unul dintre mesajele lăsate pe Instagram chefului Scărlătescu.

Marea majoritate doreau câștigul pentru Cătălin Amarandei sau Elena Matei, care pe tot parcursul probelor au fost cu mult mai buni decât Narcisa.

Războiul dintre fanii Chefi la Cuțite e departe de a se încheia. Producția este acuzată de regie și de jocuri ieftine de culise care au favorizat-o pe câștigătoare.

Sursă foto: Instagram

Finala Chefi la Cuțite, o regie?

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top