Entertainment

Reprezentanta Mexicului a fost încoronată Miss Univers 2021!

Duminică seara, în Statele Unite ale Americii, a avut loc concursul Miss Univers în care marea câștigatoare a fost Andreea Meza reprezentanta Mexicului, în vârstă de 26 de ani.

Ajunsă în finala concursului, alături de reprezentantele Braziliei și Peru, a reușit să le detroneze pe cele două și să fie aleasă câștigatoare de către un juriu format din opt femei. Originară din Chihuahua, aceasta aduce Mexicului cel de la treilea trofeu Miss Univers din istoria țării, alături de Lupita Jones și Ximena Navarrete.

Îmbrăcată într-o rochie roșie, strălucitoare, creată de un designer mexican, Ivis Lenin a fost încoronată de Miss Univers 2019, Zozibini Tunzi.

Concursul a fost prezentat de Mario Lopez și Olivia Culpo, fostă Miss Univers 2012.

Un moment plin de emoție a fost vizionarea videoclipului de prezentare a Miss Myanmar în care se putea vedea Thuzar Wint Lwin militând împotriva juntei militare. Aceasta a profitat de prezența sa în concurs și a denunțat lovitura de stat din țara ei ce a avut ca scop îndepărtarea de la putere a președintei Aung San Suu Kyi.

”Oamenii din țara mea mor și sunt împușcați de armată în fiecare zi. Drept urmare, aș dori să îndemn pe toată lumea să vorbească despre Myanmar. Rugați-vă pentru Myanmar! – a adăugat concurenta.

În urma loviturii de stat din Myanmar de la 1 februarie, potrivit unui ONG, cel puțin 796 de persoane au fost ucise de forțele de ordine și peste 3.800 de persoane au fost arestate.

Tot cu temă socială, denunțând discriminarea contra persoanelor de origine asiatică, Miss Singapore a apărut pe scenă într-un body roșu și cizme asortate, purtând pe deasupra o mantie în culorile drapelului din țara sa, pe care era inscripționat mesajul: ″ Opriți ura împotriva asiaticilor!

Sursa foto: Internet

Reprezentanta Mexicului a fost încoronată Miss Univers 2021!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top