Cultural

Cu ce ne-a încântat Noaptea Culturală Neerlandeză

Vineri, 4 decembrie, începând cu ora 20:00, până târziu în zori, la ora 5:00, Casa Universitarilor a găzduit Noaptea Culturală Neerlandeză.

A.S.L.S. (Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi si Literaturi Străine – Universitatea din Bucureşti) a încurajat publicul să participe în număr cât mai mare la eveniment, intrarea fiind liberă. Noaptea Culturală Neerlandeză i-a încântat pe vizitatori cu standuri specifice, oferte de studiu și de angajare, gustări tradiționale și activități tematice.

2-IMG_1520Pasionații care au trecut pragul Casei Universitarilor au primit lalele și au avut ocazia să guste branzeturi și dulciuri din Țările de Jos. Tinerii care studiază limba neerlandeză au putut afla mai multe detalii despre oferte de studiu sau de muncă și au putut discuta cu români care folosesc limba neerlandeză la locul de muncă.

Printre numeroasele workshop-uri s-au numărat și ateliere precum cele de: descoperire a Țărilor de Jos din punct de vedere geografic, istoric și cultural, mimă, întrebări și răspunsuri, jocuri cu premii, limbă neerlandeză și poezie.

Nici spiritul Crăciunului nu a lipsit, Sinterklaas s-a plimbat pe coridoare și a oferit daruri vizitatorilor și a avut loc și o activitate dedicată lui în care pasionații i-au scris Moșului scrisori cu dorințele lor pentru Crăciun și au fost premiați.

Punctele culminante ale serii, alături de workshop-uri, au fost piesa de teatru tematică, pusă în scenă de Echipa de Teatru ASLS, jocul Treasure Hunt tematic cu premii și sesiunea de karaoke.

Dacă doriți să vedeți sau să revedeți principalele activități care au avut loc la Casa Universitarilor în spirit neederlandez puteți viziona următoarea galerie foto.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top