Muzică

Nightwish refuză anularea concertului din România

Nightwish urmează să concerteze în Capitală pe data de 10 decembrie. În urma evenimentului de la Colectiv, unii fani şi-au exprimat pe pagina oficială a trupei dorința de amânare a concertului.
Răspunsul managementului trupei a fost însă unul descurajator, mai mult decât atât, cu tentă agresivă. Aceștia au anunțat că nu își vor trăda fanii români şi nu vor anula concertul “doar pentru că a luat foc un club și au murit 32 de oameni”.

NIGHTWISH“Ar trebui să ne trădăm fanii români şi să anulăm show-ul doar pentru că nişte imbecili au dat foc unui club şi au ucis 32 de persoane? Ne pare foarte rău pentru victimele acestei tragedii şi pentru familile lor. Este cel mai potrivit moment pentru a cânta în România. Nu sunteţi singuri“. Ulterior aceştia au renunţat la apelativul ”imbecili”, înlocuindu-l cu o expresie nu atât de jignitoare: ”Nişte persoane nu atât de profesioniste”.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top