Artiști

Nicole Cherry – mămică de fetiță

Nicole Cherry, cântăreața în vârstă de 22 de ani, a dat marea veste: va fi mamă de fetiță.

Ea cu iubitul ei, Florin Popa, și-au dorit foarte mult un copil, deci sarcina nu a fost doar o întâmplare, ci un miracol dorit.

”Erau niște semne care îmi dădeau de veste, mă așteptam, sarcina nu a fost întâmplătoare. Am lucrat la asta. Tot e o surpriză, până nu vezi testul ăla. Dar era de așteptat. Am făcut un test și a ieșit pozitiv. Am încercat să filmez, dar s-a pus în afara cadrului pe care îl aranjasem. Trebuia să fie pentru noi și doar atât. O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna”, a povestit artista, potrivit Viva.

Vedeta povestește, în mediul online, modul în care planul de a da vestea iubitului i-a fost dat peste cap. A aranjat cadrul perfect, a făcut o atmosferă deosebită pentru a imortaliza perfect momentul, dar iubitul acesteia nu s-a încadrat unde trebuie.

Nicole Cherry este însărcinată! Ce frumos a făcut anunţul: „O inimioară bate în tandem cu inima mea”

”Am încercat să filmez, dar s-a pus în afara cadrului pe care îl aranjasem. Trebuia să fie pentru noi și doar atât. O să fie special momentul ăsta pentru totdeauna”, a spus ea conform spynews.ro.

sursă foto: Unica

Nicole Cherry – mămică de fetiță

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top