Artiști

Antonia s-a împăcat cu Vicenzo Castellano!

Împăcarea la care nimeni nu se aștepta s-a produs!

După lupta pentru custodia fetiței, Maya, ce a durat câțiva ani, Antonia și fostul soț,Vicenzo Castellano, se pare că au făcut pace.

Seara trecută, Antonia a postat pe Stories Instagram două filmulețe în care apăreau cei doi alături de Alex Velea și iubita lui Vicenzo, Andreea, petrecând timp împreună ca o mare familie.  La scurt timp și Vicenzo a preluat postările Antoniei și le-a publicat pe contul lui, astfel declarând oficial amândoi că au îngropat securea războiului.

Se pare că foștii soți care sunt într-un moment echilibrat al vieții, fiecare trăind povești frumoase de dragoste și de lungă durată alături partenerii lor, au înțeles că lupta pentru custodia fetiței lor nu aduce nimic bun.

După un proces de divorț ce a durat aproape 7 ani și un proces de custodie dureros pentru Antonia, în care Vicenzo a luptat din răsputeri pentru custodia fetiței, anul trecut cei doi au semnat actele de divorț iar Antonia a declarat că este în sfârșit liberă pentru a se căsători cu Alex Velea:

Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc. Îmi doresc să fim bine, fericiţi, să ne păstrăm spiritul optimist, să ne bucurăm de familia noastră. Şi bineînţeles, să lansăm muzică”, a declarat Antonia anul trecut, pentru click.ro

În ceea ce privește termenii custodiei  fetiței lor, Maya, avocații vedetei au declarant că va fi o custodie comună, organizându-se cei doi în funcție de programul lor. Astfel că Antonia va putea petrece mai mult timp alături de fetița ei, fără condiții stricte impuse de Vicenzo.

Sursa foto: Click.ro

Antonia s-a împăcat cu Vicenzo Castellano!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top