Diverse

Motanul Ralph se întoarce acasă după 14 ani!

O femeie din Iowa, America și-a pierdut pisica în urmă cu 14 ani. Jill Petticord, stăpâna motanului Ralph l-a primit cadou de Crăciun cănd avea vârsta de 8 ani. Motanul a fost adoptat în anul 1998 și i-a fost implantat un chip. Cei doi au fost de nedespărțit timp de 3 ani, până când într-o zi, în anul 2001, Ralph a dispărut.

Motanul RalphJill l-a căutat mult timp dar fără rezultate. Între timp a adoptat și alte animale: un ciobănesc german, iar apoi o pisică, dar nu a reușit să-l înlocuiască pe motanul Ralph.

Au trecut 14 ani, Jill și-a întemeiat o familie între timp, iar șansele de a îl revedea pe motanul Ralph păreau o fantezie. Asta până acum două săptămâni.

Motanul RalphUn echipaj al controlului animalelor l-a ridicat de pe străzi pe motanul Ralph. Angajații au descoperit că pisica avea implantat un chip, așa că au încercat să contacteze familia animalului. Stăpâna le-a spus că nu are nicio pisică, dar angajații au convins-o să vină la adăpostul de animale să verifice. Când a ajuns la adăpost, Jill l-a recunoscut instant pe Ralph și s-a grăbit să îl aducă acasă la fiul ei. Jill are acum vârsta de 22 de ani.

Motanul Ralph are acum 17 ani, o vârstă foarte înaintată pentru o pisică. Pisicile domestice au o speranță de viață medie de 15 ani, iar cele care trăiesc pe străzi ajung în medie doar la vârsta de 6 ani. Ralph este un luptător.

Motanul RalphJill este acum preocupată de starea de sănătate a motanului Ralph, care a pierdut în greutate și are blana rărită datorită perioadei de 14 ani pe care a petrecut-o pe străzi.

Motanul Ralph este o pisică în vârstă acum, iar stăpână lui se bucură că acesta va primi îngrijirea și iubirea pe care o merită și își va petrece ultima parte a vieții alături de familie și departe de străzi.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top