Featured

Migranţi găsiţi ascunşi într-o camionetă

În urma unui control de rutină, în noaptea de 11 spre 12 decembrie, poliţiştii de frontieră din Nădlac au descoperit şase cetăţeni irakieni, iranieni şi sirieni care încercau să traverseze ilegal graniţa României, într-o camionetă. 

Potrivit Poliţiei de Frontieră, la Frontiera Nădlac s-a prezentat, la ieşirea din ţară, cetăţeanul bulgar Stefan D., în vârstă de 49 de ani. În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit în compartimentul de marfă, un loc amenajat special între şasiu şi podea unde se aflau şase persoane cu vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani.

Migranţii au declarat că doreau să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen şi au recurs la aceasta metodă pentru că nu îndeplineau condiţiile legale. Poliţiştii au întocmit migranţilor acte de urmărire penală pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului bulgar pentru trafic de migranţi. La finalizarea cercetărilor vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Autor: Coralia Moldoveanu 

Foto: Mediafax

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top