Hyperion

Masterclass despre film, la Facultatea de Arte Hyperion

Enrico Vannucci va susține la Facultatea de Arte Hyperion masterclass-ul „About Shorts”, la care se va discuta despre scurtmetraje, festivaluri, piața de film și strategiile de distribuire a filmului pentru cei aflați la început de carieră.

Masterclass-ul se va desfășura joi, 29 iunie, începând cu ora 16:00, în Sala de conferințe a Universității Hyperion (corp A, etaj 6), este realizat în cadrul Festivalului Internațional de Film București (28 iunie – 2 iulie 2017, Cinema Elvira Popescu) și face parte din seria de masterclass-uri și workshop-uri pe care Facultatea de Arte Hyperion le organizează pentru studenții și masteranzii săi.

La acest masterclass, participanții vor avea ocazia să afle de la invitat lucruri inedite și interesante despre industria de film contemporan, aplicat la sectorul filmului de scurtmetraj, dar și despre provocările pieței de film pentru studenții și absolvenții de cinematografie.

Enrico Vannucci este consultant în materie de scurtmetraje la Festivalul de Film de la Veneția, dar colaborează în acest domeniu și cu festivaluri precum: Festivalul de Film de la Haifa, Via Emilia Doc Fest, Torino Film Short Market.

Anterior, a lucrat ca regizor la Festivalul de Film Ozu și a scris eseuri despre ecosistemul festivalului de scurtmetraj și de lungmetraj. În plus, în calitate de jurnalist, a participat la mai multe festivaluri de film importante.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top