Entertainment

MARȘ la Diverta! Replica Editurii Curtea Veche la o postare a Danei Budeanu

Designer vestimentar, autor de carte, Dana Budeanu, prin  postările de pe Instagram din ultimele zile, se arată foarte indignată de faptul că mai multe companii și-au anunțat parteneriatul în susținerea campaniei de vaccinare, prin diverse promoții sau „mocangeli” oferite persoanelor vaccinate. Pe lângă comentariile răutăciose făcute la adresa unui cunoscut restaurant care oferea 15% discount persoanelor vaccinate, indignarea cea mai mare a venit când Diverta și Editura Curtea Veche au anunțat că toți cei care s-au vaccinat vor beneficia de o carte gratuită:

„Vaccin = o carte gratuită = o lume mai frumoasă. Le mulţumim celor care au dat dovadă de curaj în pandemie şi dorim să ne arătăm aprecierea printr-un mic gest celor care s-au vaccinat sperând să redeschidă lumea. Editura Curtea Veche Publishing oferă o carte gratuită tuturor persoanelor care vin în librăriile Diverta din Bucureşti şi prezintă certificatul de vaccin la casă, în perioada 08-16 mai.  Puteţi alege dintre cărţi de ficţiune, non-ficţiune şi cărţi de copii, în stocul disponibil în fiecare librărie. Colegii noştri de la casă o să vă îndrume către cele mai frumoase titluri. Diverta aplică vaccinul cultural Curtea Veche. Puteţi să îl aplicaţi şi voi: puneţi un story cu cartea aleasă din librărie şi duceţi mai departe #cartearedeschidelumea”.

Dana Budeanu:

„Nu mai cumpăr în viața mea nicio carte editată de Curtea Veche și nimic de la Diverta! Fătălăilor! Marș!”

Însă ceea ce a făcut viral acest subiect a fost răspunsul ironic al celor de la Curtea Veche:

„Ne pare rău că am pierdut un cititor. De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți.

PENTRU ĂŞTIA CARE RĂMÂNEŢI NU UITAŢI, FĂTĂLĂILOR ŞI AMEŢITELOR, CĂ PERSOANELE VACCINATE ÎNTRE 7-16 CU PRIMA DOZĂ POT MERGE ÎN ORICE MAGAZIN @divertaro DIN BUCUREŞTI SĂ-ŞI ALEAGĂ O CARTE MOCANGEALĂ. AVEM 3 CATEGORII DE CĂRŢI: FICŢIUNE, NON-FICŢIUNE ŞI CĂRŢI PENTRU COPII. PUTEŢI ALEGE DOAR CATEGORIILE, NU ŞI CĂRŢILE. CAMPANIA SE DESFĂŞOARĂ DE MÂINE (MARŢI 11 MAI) PÂNĂ DUMINICĂ 16 MAI. NU MAI PUTEŢI VENI LA MOCANGELI DUPĂ. MARŞ LA DIVERTA!”

Se pare că replica Editurii a fost pe placul multor oameni fiind share-uită de mulți influenceri din mediul on-line, inclusiv de Lucian Mândruță care a comparat-o cu un Knock-Out dat Danei Budeanu. Încă se așteaptă o nouă replică din partea „artistei”.

 

Surse foto: g4media.ro, Instagram, ziare.com

MARȘ la Diverta! Replica Editurii Curtea Veche la o postare a Danei Budeanu

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top