Entertainment

Prințul Harry și Oprah Winfrey – documentar despre sănătatea mintală

Apple TV+ a anunțat că The Me You Can’t See, o serie de documentare alcătuite din mai multe episoade găzduite de Oprah Winfrey și Prințul Harry, despre starea actuală de sănătate mintală și bunăstare emoțională, va avea premiera pe 21 mai.

În acest film, co-creatorii şi producătorii executivi Winfrey şi Prințul Harry vorbesc despre sănătatea mintală şi emoţiile care apar în momentul în care oamenii povestesc despre luptele lor, potrivit apple.com

Conversațiile vor încerca să destigmatizeze subiectul foarte neînțeles al sănătății mintale și să aducă speranță spectatorilor de acasă. Producătorii au colaborat cu experți și organizații din întreaga lume pentru a aduce în atenția oamenilor diferite căi de tratament. Aceștia au făcut marele anunț pe conturile de socializare unde au vorbit despre importanța acestui subiect.

Sursa foto: news.com

“Acum mai mult ca niciodată este o nevoie imediată de a înlocui ruşinea din jurul problemelor de sănătate mintală, cu înţelepciunea, compasiunea şi cinstea”, a spus Winfrey. “Serialul nostru îşi propune să declanşeze acea conversaţie globală”.

“Ne naştem în vieţi diferite, crescuţi în diferite medii şi drept rezultat suntem expuşi unor experienţe diferite. Dar experienţa noastră comună este că suntem cu toţii oameni”, a spus prinţul Harry.

“Speranţa noastră este ca programul să fie unul pozitiv, să transmită poveşti la nivel global despre lupta spiritului uman de a ieşi din întuneric şi să fie o oportunitate pentru noi de a ne înţelege pe noi şi pe cei din jur. Sunt mândru să lucrez alături de Oprah la această serie vitală”, a mai spus prinţul Harry.

Sursa foto: instagram.com/dukeandduchessofsussesdaily/oprah

Prințul Harry și Oprah Winfrey – documentar despre sănătatea mintală

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top