BREAKING-NEWS

Cinci femei au fost bătute și atacate în Botoșani

Polițiștii din Botoșani sunt în alertă, după ce în nici 48 de ore, cinci femei au fost bătute crunt în plină stradă, de indivizi cu cagule. Trei dintre victime au ajuns în stare gravă la spital. Potrivit anchetatorilor, tâlharii vânează bijuterii, bani și telefoane. Toate victimele susțin că atacatorii sunt înalți și au până în 30 de ani.

Situația este atât de gravă, încât oamenii legii le cer femeilor să nu iasă neînsoțite din casă, după ora 22:00. De asemenea, polițiștii îi atenționează pe locuitorii orașului să fie extrem de atenți și să se ferească de locurile slab luminate și puțin circulate din spatele blocurilor.

Ultimul atac a avut loc joi seara, când o femeie de 48 de ani a fost atacată. Cei trei atacatori au așteptat până când victima a ajuns într-o zonă întunecată, iar mai apoi unul dintre ei a jefuit-o, timp în care ceilați doi indivizi au început să o lovească, apoi au abandonat-o, inconștientă, pe stradă.

 ”Am văzut o umbră în spate. Când m-am întors, a început să îmi dea cu pumnii în cap și în spate. A băgat mâna în buzunar și mi-a luat telefonul și trăgea de geantă. Nu am vrut să i-o dau și m-a împins cu fața în jos și m-a bătut cu pumnii și cu picioarele în cap”, a declarat una dintre victime, citată de ştirile PRO TV

Fiul victimei a postat astăzi un mesaj pe Facebook, prin care anunță că cel care îi poate da informații despre cei care i-au bătut mama va primi o recompensă. 

,,Ofer recompensa celui care îmi poate da informații despre cel care a putut să bată o femeie în halul ăsta în seara de 15 decembrie 2016 în spate la Casa lux! Mentionez că această femeie este mama mea şi vai şi amar de ăla care a făcut asta! Rog toți prietenii să dea share la această postare! Mulțumesc!” https://www.facebook.com/gherman95

Autoritățile încearcă să îi identifice pe tâlhari şi se pare că au un cerc de suspecți.

Autor: Ramona Banu

Foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top