Texte și Protexte

Mai multe familii de evrei au decis să părăsească România după ce un sondaj de opinie a arătat că evreii nu mai sunt cei mai detestați oameni din țara noastră

Comunitățile evreiești sunt în șoc după ce un sondaj de opinie comandat de Organizația Reunită Ocazional a Martorilor lui Iehova a arătat că evreii nu mai sunt cei mai detestați oameni din România.

„Noi suntem cei care l-au ucis pe Iisus. Cei care i-au furat teoria relativității lui Eminescu ca să i-o dea handicapatului de Einstein. Ce fel de popor creștin sunteți voi în @#$^&@$&*@????? Am fost cei mai detestați oameni din istorie încă de la începuturile ei scrise… Cum @#@%@#%@ am ajuns aici?” ne-a declarat Abraham Scwarzar, capul unei familii de 4 stabilită în București de câțiva ani.

Conform sondajului publicat de cel mai obscur institut din România care se ocupă cu sondaje de opinie obscure, cei mai detestați de către români sunt musulmanii, la mică distanță totuși de evrei.

„Încerc doar să-mi trăiesc viața pentru numele lui Allah. Genul ăsta de chestii mă fac să vreau să mă mut în Republica Moldova, ne-a spus Imad, un tânăr stabilit de câțiva ani în București.

„Mi-am văzut familia decimată de asedii și de bombe, am văzut atrocități care mă țin noaptea treaz. Dar vă rog, nu puteți pune o vorbă bună? Nu vreau să mai ajung în Vamă. Am fost anul ăsta de 1 mai. Mi-a ajuns o dată”, a declarat Binhamid Oh Kamaan, student în anul întâi la Poli și unul dintre refugiații care au ajuns în România.

Conform sondajului, locul trei este deținut de președintele Senatului, Călin-Popescu Tăriceanu, la o distanță astronomică de ocupanții locului patru, moldovenii.

Sub condiția anonimatului, mai multe surse oficiale au declarat pentru publicația noastră că anul acesta, locul întâi trebuia să fie deținut de personajul Olly din Game of Thrones, dar având în vedere că până la urmă a murit spânzurat, hotărârea a fost anulată.

Conform acelorași surse, anul viitor, cei mai detestați oameni din România urmează să fie chiar românii, în timp ce locurile doi și trei vor fi deținute de Călin-Popescu Tăriceanu și Călin-Popescu Tăriceanu.

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top