Fashion

Magazinul H&M Unirea Shopping Center s-a redeschis!

Magazinul H&M Unirea Shopping Center și-a redeschis larg porțile pentru iubitorii de modă din București. De data aceasta magazinul și-a înștiințat clienții că vor beneficia de un nou look vestimentar, bucurându-se să aibă parte de ultimele noutăți în materie de modă. De asemenea H&M beneficiază de această dată de un spațiu mult mai generos, respectiv de o suprafață de 4.282 metri pătrați, pe trei nivele.

Inaugurarea magazinului a avut loc ieri, 10 Iulie, la ora 11:00, cumpărătorii nerăbdători înghesuindu-se la o coadă interminabilă încă de la primele ore ale dimineții. Primele 30 de persoane au putut beneficia de carduri în valoare de 300 de lei, următorii 100, de carduri în valoare de 100 de lei, iar următorii 50, de carduri în valoare de 50 de lei. Restul cumpărătorilor din ziua deschiderii s-au putut bucura de o reducere de 20% pentru orice achiziționare de peste 150 de lei.

Inaugurarea magazinului H&M s-a concretizat printr-un eveniment de mare amploare. Începând cu ora 9:00 trupa Super Chill împreună cu un set de DJ au încins atmosfera din fața magazinului, printr-o serie de repertorii și dansuri de neuitat. Stările de fericire și suspans au fost numaidecât transmise oamenilor prin dansuri și strigate de bucurie.

La ora 11:00 a avut loc marea deschidere a magazinului, cumpărătorii înghesuindu-se entuziasmați să pătrundă în noul și revigorantul H&M.

Evenimentul s-a încheiat cu un concert susținut de artista Sore la ora 16:00. Tânăra artistă a reușit și de această dată să își încânte fanii cu performanța sa.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top