Fashion

Stilul… o carte de vizită pentru bărbați

Stilul a devenit o carte de vizită și pentru bărbați, nu numai pentru femei. De la stilul sport până la stilul conservator, de la bărbaţii mereu grăbiţi până la cei ce lucreză de la birou, cu toţii vrem sa arătăm cu ajutorul vestimentaţiei lucrurile care ne caracterizează. Stilul vestimentar adoptat te poate ajuta să treci peste anumite obstacole sociale fie să îţi arăţi statutul social.

Foarte mulţi bărbaţi greşesc când pun brand-ul hainelor pe primul plan, uitând de felul în care acestea arată pe ei. Bineînţeles calitatea obiectelor de vestimentaţie este importantă, însă stilul nu constă în firma produsului. Evident că este un semn bun să vezi un „domn” care poartă o cravată de mătase, de firmă, sau un tip care poartă o brățară la modă, dar nu și un tip care poartă o cravată ștanțată cu numele firmei, plină de ștrasuri.

Câteva din accesoriile pe care un bărbat ar trebui să le dețină, excluzând câteva cravate și curele, ar fi cel puțin 5 parfumuri, câte unul pentru fiecare anotimp și unul pentru ocazii speciale. Pe lângă parfum, un bărbat ar mai trebui sa dețină o pereche de mănuși de piele (deoarece pielea se deteriorează mai greu și este mereu la modă), dar și un palton.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top