ZdpN

Locuri de munca la un click distanta

Locuri de munca la un click distanță este motoul unuia dintre cele mai noi site-uri dedicate anunțurilor de locuri de muncă – InfoMuncă.ro!

Această platformă online este un site care se ocupă în mod specific cu ocuparea forței de muncă și cu promovarea anunțurilor pentru locuri de muncă în București și alte orașe din România. Proiectul este conceput pentru a permite angajatorilor să posteze cerințe de locuri de muncă pentru poziții care urmează să fie completate și să atragă angajați competenți pentru fiecare anunț și pentru fiecare angajator.

Beneficiile utilizării unui site pentru locuri de munca:

Prin intermediul unei platforme dedicate pieței de joburi din România, un potențial angajat poate să descopere locuri de muncă la o anumită companie, să își completeze C.V-ul pe site și să aplice pentru respectivul loc de muncă în Cluj, de exemplu, sau în alte orașe din țară.

Ca și avantaje pentru angajator putem discuta despre externalizarea serviciilor de HR și implicit atragerea de C.V.-uri noi pe lângă cele obținute în mod clasic printr-un anunț pe site-ul companiei și promovarea acestuia prin intermediul Social Media.

[ct_testimonial name=”Matei Ioan” title=”CEO infomunca.ro ” image=”https://infomunca.blob.core.windows.net/content/images/ioan_matei.jpg” style=”left” ]Infomunca a luat naștere în urma experiențelor pe care le-am avut în cei 10 ani de când fac recrutare în piața din România și din afara țării. Fundamentul pe care am clădit acest serviciu este definit în primul rând de necesitățile celor care își caută un loc de muncă și de dorința de a eficientiza procesele pe care noi recruterii le folosim.[/ct_testimonial][ct_spacer height=”4″]

Situația site-urilor care furnizează informații și consiliere pentru angajați, angajatori și șomeri

Din punct de vedere al conținutului, pe lângă anunțurile cu locuri de muncă, cea mai mare și importantă parte a conținutului unui astfel de site este de informații cu privire la piețele locale ale muncii, cerințe pentru lucrul în diverse ocupații, informații cu privire la legile și reglementările relevante și așa mai departe.

Platforme cu locuri de muncă încurajeză utilizatorii să posteze CV-ul lor și detalii de contact. Acest lucru este un aspect actrativ pentru operatorii site-ului și pentru angajatori, însă ca în orice activitate din mediul online, echipa Hyperflash vă recomandă să fiți prudenți atunci când faceți publice pe internet date cu caracter personal.

Conform unui studiu realizat pentru luna noiembrie 2015, cei mai interesați de schimbarea locului de muncă sunt oamenii cu studii superioare, iar persoanele cu vârsta între 19 și 24 de ani se află cel mai des în căutarea unui nou job sau unui prim loc de muncă.

Echipa Hyperflash vă invită să vizitați acest site de job-uri și să reveniți în secțiunea de comentarii cu o părere sau cu un comentariu despre locuri de muncă în Cluj, București sau alte orașe.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top