Cultural

LittleEdu, primul supererou animat din România!

LittleEdu este primul supererou animat din România care are răspunsuri științifice la toate curiozitățile copiilor!

Cosmin Neacșu, creatorul lui, ”un om simplu” cum se autointitulează pe Instagram și pasionat de grafică, din dorința de a îmbogăți conținutul românesc educativ, a creat acest Mic Erou cu scopul de a oferi copiilor informații folositoare.

Anul trecut, odată cu pandemia, realizând că în această perioadă copiii fac cursurile on-line s-a gândit să le ofere celor mici un sprijin pedagogic prin intermediul acestor animații instructive. ”Supereroul” a fost gândit atât  ca o metodă amuzantă de învățare intuitivă on-line, cât și ca suport pentru cadrele didactice, fiind deja implementată în școlile din București și Argeș și urmând a fi distribuită și în restul țării.

”LittleEdu vine în sprijinul învățării şi îmbină utilul: știința, cu plăcutul: mediul online. Metoda educațională propusă copiilor și profesorilor este cea animată, intuitivă, printr-o interfață prietenoasă! LittleEdu este un suport pentru orele de curs dar și o sursă de informare individuală pentru toți copiii. Lucrăm intens la versiunea animată 3D, care va fi o revoluție!”, a declarat Cosmin Neacșu pe pagina sa de Instagram.

Animația este concepută în 2D, însă echipa lui Cosmin, formată din 4 tineri entuziaști și creativi, lucrează intens pentru a o transforma în 3D. Conținutul seriei de episoade animate se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani și poate fi urmărit pe canalul de  Youtube ”Aventurile lui LittleEdu”. Săptămânal, duminica, apare câte un episod nou. Subiectele sunt sugerate chiar de copii, iar designul grafic al personajului este inspirat de Supereroul Captain America, produs de Marvel Studios.

Sursa foto: Instagram

 

LittleEdu, primul supererou animat din România!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top