Comunicate de presă

Iubitorii sportului au participat la cea de-a 26-a ediție a Crosului Universității București Cora Lujerului Challenge

În data de 19 mai, iubitorii sportului în aer liber, au avut ocazia de a participa la cea de-a 26-a ediție a Crosului Universității București cora Lujerului Challenge.
Crosul a fost organizat în parteneriat, de către cora Lujerului, Universitatea București, prin Departamentul de Educație Fizică și Sport, agenția Erka Synergy Communication și Consiliul General al Primăriei București.
Evenimentul care a reunit aproximativ 3000 de alergători, a avut pe lângă componenta sportivă și educațională, o componentă umanitară. Înscrierile au fost gratuite, însă participanții au putut face donații către Asociația M.A.M.E., asociație care desfășoară campanii și evenimente pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer.
În fiecare an, evenimentul promovează o viață sănătoasă, prin practicarea sportului și a mișcării, în rândul tinerilor și nu numai. Și anul acesta, categoriile la care participanții s-au putut înscrie au fost: copii cu vârste cuprinse între 6 – 11 ani, adolescenți cu vârste cuprinse între 12 – 18 ani, studenți ai Universității București și studenți Erasmus, seniori, cu vârste cuprinse între 19 – 41 de ani, angajați ai Universității București și cora Lujerului, veterani cu vârste de 42 și peste 42 de ani.
Premiile au fost substanțiale, iar festivitatea de premiere a finaliștilor s-a ținut în parcarea magazinului cora Lujerului. După premierea participanților, a avut loc tombola tradițională, în urma căreia o fericita participanta la cros a caștigat o bicicleta, sponsorizată de cora Lujerului.
Sponsorii acestui cros au fost: Asociația Municipala Sportul pentru Toți, Avon, Asociația Romana de Padbol, CEDES Cercetare-Dezvoltare, Clubul Sportiv Olimpic Triumf, Fitbit, Generali, Hama, Oriflame, JSP, Primăria Sectorului 6, WorldClass.
Parteneri media: Business24, Hyperflash, Fitness Mag, IAA, Retail-FMCG, Running Mag, Stiri.com.ro, Ziarele.com, Ziare.com.
Mulțumim tuturor partenerilor noștri care au înțeles importanta implicării lor în realizarea acestui eveniment!
Vă așteptăm la anul!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top