Comunicate de presă

Te provocam la Crosul Universității București-cora Lujerului Challenge!

Dacă ești iubitor/oare de mișcare în aer liber, te invitam sâmbătă, 19 mai, de la ora 10.00, la Crosul Universității București cora Lujerului Challenge ajuns anul acesta la cea de a 26-a ediție.
Crosul este organizat în parteneriat, de către cora Lujerului, Universitatea București, agenția Erka Synergy Communication și Consiliul General al Primăriei București. Competiția are o componentă educațională, încurajând mișcarea și activitățile recreative, dar și umanitară. Toți participanții pot dona, la fața locului, o sumă pentru Asociația M.A.M.E. care desfășoară numeroase campanii și evenimente, pentru ajutorarea copiilor bolnavi de afecțiuni oncologice, precum și a părinților acestora.
Evenimentul promovează o viață sănătoasă, prin practicarea sportului și a mișcării, în rândul tinerilor, dar și al altor categorii de vârstă. Categoriile la care se pot înscrie participanții sunt: copii cu vârste cuprinse între 6 – 11 ani, adolescenți cu vârste cuprinse între 12 – 18 ani, studenți ai Universității București și studenți Erasmus, seniori, cu vârste cuprinse între 19 – 41 de ani, angajați ai Universității București și cora Lujerului, veterani cu vârste de 42 și peste 42 de ani. Sunt așteptate pentru înscrieri aproximativ 3000 de persoane.
Înscrierea este gratuita pentru toți participanții și se poate face online, accesând formularul electronic de înscriere de pe website-ul Departamentului de Educație Fizica și Sport http://defs.unibuc.ro/signup/crosub, până vineri 18 mai, ora 24.00, la sediul Cora Lujerului (Biroul Relații Clienți), în datele de 17 și 18 mai, în intervalul 10:00 – 22:00 precum și în ziua crosului, sâmbătă, 19 mai, în intervalul 07.30-09.00 pe terenurile de sport din incinta Facultății de Drept. După închiderea înscrierilor, vă așteptăm la încălzirea dinainte de cros care va avea loc în fața Facultătii de Drept și va fi susținuta de instructorul de fitness Adrian Bazavan.
Traseul are 3,80 km, iar startul se va da din Piața Operei. Participanții vor alerga pe ruta Splaiul Independenței – Șoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu, iar sosirea va fi amenajata în parcarea Hipermarketului cora Lujerului. După cros, sunteți așteptați la o sesiune de stretching oferita de instructorii de la WorldClass.
Premiile vor fi substanțiale, iar festivitatea de premiere a finaliștilor se va ține în parcarea magazinului cora Lujerului, în intervalul 12.00-13.00. De asemenea, ca în fiecare an, evenimentul se va termina cu o tombolă cu premii, ceea ce înseamna mai multe șanse de caștig.
Sponsorii acestui cros sunt: Asociatia Municipala Sportul pentru Toti, Avon, Asociatia Romana de Padbol, CEDES Cercetare-Dezvoltare, Clubul Sportiv Olimpic Triumf, Divertiland, Fitbit, Generali, Hama, Oriflame, JSP, Primaria Sectorului 6, WorldClass.
Parteneri media: Business24, Hyperflash, Fitness Mag, IAA, Retail-FMCG, Running Mag, Stiri.com.ro, Ziarele.com, Ziare.com.

Va așteptam în număr cât mai mare la cros, voia buna nu are voie să lipsească!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top