Comunicate de presă

Investiţii de două milioane de euro în hotelul Bradul din Poiana Braşov

În urma investiţiei de 2 milioane de euro din primăvara acestui an, Hotelul Bradul îşi întâmpină oaspeţii în 59 de camere complet renovate. Lucrările s-au realizat în doar 3 luni şi jumătate, potrivit Capital.

Hotelul face parte din lanţul hotelier Ana Hotels din anul 1996. Pentru renovare s-au folosit 1280 mp. de marmură de Carrara din Brazilia iar pentru pardoseli, tavane şi tâmplărie a fost nevoie de peste 1700 de mp  de stejar auriu.

Oaspeţii Ana Hotels Bradul beneficiază de acces gratuit la facilităţile Sport Wellness Spa ( piscină, saune, jacuzzi, hot tub exterior, sală de fitness, zona de relaxare) şi vor putea servi micul dejun în Restaurantul Altitude, renovat la finalul anului 2015.

Hotelul este situat la baza Masivului Postăvaru, în apropierea pârtiei Bradul şi a telecabinei Capra Neagră, operate de Ana Teleferic.

Ana Hotels deţine în Poiana Braşov hotelurile Sport şi Bradul, clasificate la 4* şi hotelul Poiana clasificat la 3*. În anul 2015 Ana Hotels a devenit cea mai mare companie românească de ospitalitate.  În 2016 cifra de afaceri a urcat la 31,5 milioane de Euro, crescând cu 9,6% faţă de 2015.

În afara celor trei hoteluri din Poiana Braşov, portofoliul companiei mai include şi hotelurile Athenee Palace Hilton şi Crowne Plaza din Bucureşti şi hotelul Europa din Eforie Nord.

     

articol realizat de: Raluca Ionescu Heroiu şi Mădălina Bălăceanu

sursa foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top