Sport

Inverness – Astra 0-1 şi Legia Varşovia – Botoşani 1-0

Joi seara a fost ziua echipelor româneşti în Europa League. Astra lui Șumudică a reuşit victoria la limită cu fosta echipă a lui Marius Niculae, iar Botoşani a pierdut cu 1-0 deplasarea în Polonia.

actions-hsp1

Astra Giurgiu a câştigat primul meci din turul doi preliminar Europa League, prin singurul gol marcat de Budescu, în minutul 24, din lovitură liberă.

Câteva minute mai târziu, acelaşi Budescu putea să facă dubla, dar mingea nu a nimerit spaţiul porţii.

William De Amorim, ajutat de Budescu, a ratat în minutul 69 şansa de 2-0, mingea trimisă de el nimerind bara.

tim-2045-resize

De cealaltă parte, Botoşaniul s-a ţinut bine în prima repriză şi putea pleca cu un egal din Polonia, doar că planurile i-au fost date peste cap, în minutul 77, când Duda a înscris golul victoriei polonezilor.

Deznodământul se va juca săptămâna viitoare la Giurgiu, respectiv Botoşani.

„Ne-au dominat repriza a doua. Se joacă la Botoşani calificarea, eu cred că nu este o echipă atât de periculoasă, nu este de nebătut. Un gol este recuperabil. Am rezistat prima repriză destul de bine, poate dacă eram mai curajoşi ofensivi, prea am fost defensivi. În repriza a doua am fost o echipă mică din păcate. La un moment dat parcă eram călcaţi în picioare de mari fotbalişti. Şi nu este chiar aşa”, a comentat Valeriu Iftimie, la DigiSport.

Foto: prosport.ro, reportervirtual.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top