Sport

A început sezonul 2015-2016

După o pauză competițională relativ mică, Liga 1 s-a întors pe stadioane, pe micile ecrane şi a reaprins flacăra microbului fotbalistic în inimile suporterilor.

Etapa 1 a fost săracă în goluri şi lipsită de rezultate surpriză, dar cu multă pofta de joc şi ocazii la limită.

SCANDAL-FRF-LPF-CUPA-LIGII

Nou promovata, Voluntari a deschis noul sezon, în compania moldovenilor de la CSMS Iaşi, pe stadionul din Ştefan Cel Mare, unde va juca pâna la finalizarea lucrărilor la stadionul său. Scorul final s-a încheiat 1-1, Ştefan Griogore a deschis scorul pentru CSMS, iar Pârvulescu a adus egalitatea din penalty.

Al doilea meci s-a disputat între Astra şi Concordia Chiajna, meci terminat 2-2. Ploaia de goluri a fost oferită de Budescu şi Oros pentru giurgiuveni şi Purece şi acelaşi Oros, din autogol pentru Concordia.

Viitorul lui Hagi s-a mutat pe stadionul propriu din Ovidiu, unde a primit vizita CFR Clujului. Acelaşi scor de 2-2 s-a stabilit şi aici. Noua achiziție, Cernat a înscris ambele goluri ale Viitorului din penalty, iar pentru CFR au marcat Guima şi Tade, ultimul a fost anunţat astăzi ca noul transfer al Stelei.

Oltenii de la CS Craiova au jucat primul meci al sezonului cu FC Botoşani, într-o remiză albă, fără niciun gol marcat.

Vicecampioana ASA Târgu Mureş i-a avut rivali pe “câinii” din Ştefan Cel Mare, tot într-un meci egal, 0-0.

Cealaltă nou promovată, ACS Poli Timişoara şi pandurii din Târgu Jiu “au stricat” şirul egalurilor, oltenii impunându-se cu 1-0 în deplasare. Unicul gol al partidei a fost marcat de Mihai Raduț.

Foto: gorj-domino.ro, românialiberă.ro

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top