Sport

Dinamo – CSU Craiova 1-0

Dinamo şi CSU Craiova au disputat aseară, pe stadionul din Ştefan Cel Mare, cea de-a treia întâlnire directă de când oltenii au o nouă echipă în Craiova. Dacă în primele două confruntări, cele două echipe şi-au împărţit punctele, seara trecută, “câinii” au ieşit învingători.

DSC1540-325x200

În prima repriză, ambele echipe s-au întrecut în ratări, Nuno Rocha şi Bawab fiind opriţi de noua achiziţie din această vară a dinamoviştilor, Cerniauskas, în timp ce Rotariu şi Vojnovic nu au găsit spațiul porții, centrând peste poarta lui Balgradean.

În debutul primei reprize, Nedelcearu a fost deposedat de minge în careu de către Vătăjelu, iar dinamoviştii au cerut penalty, arbitrul Istvan Kovacs a lăsat însă meciul să continue.

Unicul gol al partidei a venit abia în minutul 86, când Dorin Rotariu a înscris cu capul din centrarea lui Fai.

Se pare că alegerea lui Mircea Rednic de a juca cu Rotariu vârf a dat roade, iar roși-albii au câştigat primele trei puncte ale sezonului.

Sunt dezamăgit de rezultat, nu de jocul echipei. Din păcate, s-a făcut acea greşeală la sfârşitul meciului. Şi dacă se termina egal nu am fi putut spune că eram mulţumiţi.

Am avut meciul sub control în cea mai mare parte a timpului. Am încercat să ne facem jocul, dar e şi o chestie de şansă. La fel de bine puteam să dăm şi noi gol”, a spus Sorin Cârțu la finalul meciului, conform DigiSport.

În celălalt meci al zilei, Concordia Chiajna a fost înfrântă acasă de CSMS Iaşi cu scorul de 1-0.

Astăzi se vor juca încă două partide interesante, Petrolul Ploieşti va întâlni nou promovata, Voluntari, iar Pandurii Târgu Jiu, singura echipă care a învins în prima etapă, va primi vizita campionei, Steaua.

Foto: româniatv.ro, fanatik.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top