Comunicate de presă

Îmbracă un copil de Paște!

Asociația TOUCHED ROMANIA are în derulare campania “Îmbracă un copil de Paște!”, prin care își propune să ajute copii aflați în situații de risc și să le dăruiască haine cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Trimite și tu un SMS la 8840 cu textul “Imbraca“, donează 2 euro și ajută un copil aflat în dificultate!

Statisticile arată că unul din doi copii în România suferă din cauza sărăciei. Touched Romania există pentru a schimba în bine viețile copiilor și mamelor aflate în situații de dificultate, victime ale violenței domestice, sau excluziunii sociale.

Potrivit datelor centralizate de Direcția Generală pentru Protecția Copilului din cadrul Ministerului Muncii și Justiției Sociale, 1.474 de copii au fost abandonați de familii în maternități, secții de pediatrie sau alte secții de spital în 2013, se arată într-un comunicat al Asociației.

“Încercăm cu toate puterile noastre să ajutăm familiile să nu-și mai abandoneze copiii. Încercăm să le oferim sprijin, consultanță, găzduire, precum și să le deschidem noi orizonturi pentru a se putea întreține mai bine și a reuși să stea unite. Familiile sunt frumoase împreună”, a declarat pentru hyperflash.ro, Anca Nistor șef serviciu reintegrare socială și supraveghere, la Touched Romania.

 

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top