Recomandăm

#HyperflashRecomandă: Chimie aka Mișu Foarfecă, Flou Rege și DJ Al*bu – live joi în B52

afis-dark-side-nights-chimie-b52-martie-2015Dark Side Booking Academy, Clubul B52 și Hyperflash vă invită joi, 5 martie, la a doua ediție Dark Side Nights cu Chimie aka Mișu Foarfece, Flou Rege și DJ Al*bu!

Chimie aka Mișu Foarfecă

A pornit cu Specii, iar odată cu ”Mambo Siria” și-a continuat activitatea muzicală independent. ”De la zei la cimpmanzei” este al doilea album solo. Pentru acesta a colaborat cu Bean, Dragonu, Flou Rege, dar și cu Loredana și Banda Aguriada. În martie, anul trecut, a scos ”Strada Strâmbă”, al treilea material solo. Acesta a fost lansat la Atelierul de Prdoducție.
Flou Rege

Fie că era vorba de istorie, literatură, fizică, filozofie sau artă, Flou Rege a fost interesat de  orice a însemnat groundbreaking. Toate crezurile lui sunt exprimate cu respect și pertinență în muzică. Pentru că Flou este genul de om care nu se poate ilustra decât prin muzica sa, se lasă evident modelat de fiecare beat pe care îl produce.

DJ Al*bu

Alături de Flou Rege a lansat în 2012 albumul ”Eu și muzica”. Acesta li se va alătura joi, în Clubul B52 lui Chimie aka Mișu Foarfece și Flou Rege, pentru o adevărată meditație prin HipHop.

Ușile se deschid la ora 20:00.
Intrarea: 20 lei.
After-party: Tărăboi De Joi @ B52 – Intrarea liberă.

Dark Side Nights este o noua platforma muzicala menita sa promoveze scena muzicala romaneasca si sa intareasca, pe cat posibil, relatia dintre public si trupe. Astfel, Dark Side Nights se va desfasura joia, la B52, unde vor concerta trupe consacrate, dar si trupe din noul val, apartinand tuturor genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical <<fabricat in Romania>> si nicidecum mercantilizarea lui.

Dark Side Nights este o nouă platformă muzicală menită să promoveze scena muzicală românească și să întărească, pe cât posibil, relația dintre public și trupe. Astfel, Dark Side Nights se va desfășura joia, la B52, unde vor concerta trupe consacrate, dar și trupe din noul val, aparținând tuturor genurilor muzicale. Unicul scop al acestui proiect este mediatizarea fenomenului muzical ”Fabricat în România” și nicidecum mercantilizarea lui.

https://www.facebook.com/chimie.oficial

www.facebook.com/FlouRegeOficial

https://www.facebook.com/djalbu

Astfel, joi de joi, timp de 10 săptămâni, vă veți putea întâlni cu:

Blazzaj – 26 februarie -> http://on.fb.me/1CImQ1P

Chimie | Fliu Rege | DJ*Albu -> http://on.fb.me/1FTH8sU

Omul cu Sobolani – 12 martie

Argatu | Vali Umbra | Power pe Vinil – 19 martie

TBA – 26 martie

Parazitii – 2 aprilie

ZOB | H8 – 9 aprilie

White Mahala | Niste Baieti – 16 aprilie

Basska – 23 aprilie

Celelalte Cuvinte – 7 mai

Eveniment FB: http://on.fb.me/1DkAcBD

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top