Noi, echipa ‪‎HyperFlash‬ dăm startul unei provocări. Ne testăm limitele și ne punem ambiția și nu una prostească, ci o ambiție care va schimba ceva. Nu, nu ne lăsăm păgubași mergem până la capăt. O vom scoate la lumină. Chiar vrem să vedem un zâmbet acolo unde chiar îi este locul. Vom fi refuzați, nu e problemă, ne zbatem și reușim. Suntem tineri, niște tineri care în sfârșit iau atitudine să facă ceva.

De câte ori nu ne-am bucurat ca şi copii de ziua Copilului? Ei bine, în această lume sunt şi copii care nu știu că e ziua lor şi că ar trebui să se bucure şi să primească multe cadouri.

De 4 ani de zile ne-am ales Centrul Generaţii, patronat de Fundația Principesa Margareta a României în care aducem zâmbete pe chipurile angelice ale copiilor uitaţi de restul. În fiecare an până acum am reuşit prin intermediul vostru să facem posibilă această activitate şi sperăm să putem face acelaşi lucru şi în acest an.

HyperFlash

HyperFlash

Haideți să aducem zâmbete pe chipurile unor copilași care din păcate nu au fost atât de norocoși ca noi. Să îi ajutăm cum putem . Din ceea ce avem noi să împărțim și cu ei măcar o zi pe an, de Ziua Copilului, când toți copiii ar trebui să zâmbească și să emane bucuria specifică vârstei. Ei nu sunt cu nimic mai prejos ca ceilalți, sunt și ei tot copii cum am fost și noi toți.

HyperFlash

HyperFlash

HyperFlash vă propune să lăsăm răutatea și indolența la o parte. Și dacă tot spunem mereu că trebuie să facem o schimbare, de ce acum când avem o oportunitate de a face ceva, de a lua atitudine de ce să nu o facem? De ce să stăm tot indiferenți, băgați cu nasul în telefoanele noastre de câteva milioane bune și să nu ridicăm privirea și să oferim o mână de ajutor acolo unde chiar este nevoie?

#HyperFlashDoneazăUnZâmbet – Pentru donații vă așteptăm la sediul redacției HyperFlash.

Calea Călărașilor nr. 169, sector 3, București (în incinta Universității Hyperion, Corpul A, parter, lângă Secretariatul General).
Donațiile pot consta în: jucării, hăinuțe( de precizat: să fie în stare bună și curate) sau bănuți pentru a le face o bucurie poate pentru noi nesemnificativă, dar pentru ei altceva decât ce li se oferă la centru.

Pentru mai multe informații și păreri vă așteptăm pe HyperFlash.

Eveniment: HyperFlash donează un zâmbet!

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top