Sport

Horia Tecău câștigă o finală istorică la Turneul Campionilor

Tânărul tenisman Horia Tecău a înregistrat o victorie istorică la Turneul Campionilor alături de olandezul Jean Julien Rojer.

Acesta a reușit să continue performanțele obținute de către marele tenisman al României, Ilie Nastase în anii 1971, 1972, 1973 şi 1975.

Cu un scor final de 6-4, 6-3, echipa formată din Horia și Julien au încheiat turneul glorios și fără pic de greșeală în fața echipei româno-indiene Florin Mergea și Rohan Bopanna.

Indianul Rohan a pierdut serviciul în debutul fiecărui set, iar în ciuda unei determinări din partea echipei lui, rebreak-ul nu a venit.

Serviciile explozive ale lui Horia și Julien i-au ținut la distanță pe outsideri.

Horia, extrem de emoționat după meci a declarat: “Pentru noi este un titlu fantastic! Le sunt recunoscător prietenilor care au venit lângă mine la toate meciurile de aici. De asemenea, le mulţumesc fanilor români, au fost minunaţi. Le doresc lui Florin şi Rohan să continue pe acelaşi drum în 2016”

Florin Mergea optimist după meci a declarat: “Felicitări lui Horia, îl cunosc de la 6 ani! Vreau să îi mulţumesc soţiei mele. Daiana este centrul universului meu, nu aş fi fost aici fără ea”

După finalul Turneului CampionilorHoria Tecău și-a adjudecat un trofeu istoric, dar și un cec pe măsură: 423.000 de dolari!

Horia Tecău câștigă o finală istorică la Turneul Campionilor

@tennistopic

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top